Få et personligt tilbud klik her
0
Kurv: 0,00 DKK
Få et tilbud
Forside  Handelsbetingelser


Handelsvilkår

 

Vilkår

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Koekkenforhandler.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og koekkenforhandler.dk.
 

Oversigt

- Afhentning af varer

- Dokumentation og vejledning

- Transportskade

- Pris og betaling

- Persondatapolitik

- Købsguide

Afhentning af varer

Det er muligt at hente varer på Koekkenforhandler.dks lager. Du bliver kontaktet når din vare kan afhentes. Når du handler med koekkenforhandler.dk indgås aftaler på følgende sprog: Dansk. Hvis du ønsker at modtage et nyt eksemplar af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til info@koekkenforhandler.dk

Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra koekkenforhandler.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra koekkenforhandler.dk, er denne af vejledende art.
 

Transportskade

Ved levering underskrives der for modtagelsen af varen og på, at varen er modtaget uden synlige transportskader. Er emballagen brudt og/eller skadet skal der undersøges om selve varen er skadet. Er varen skadet, må der ikke skrives under for modtagelse. Er det umuligt at vurdere om varen er skades, skal det noteres på fragtbrevet, at der kan være en skade på varen. I alle tilfælde hvor emballagen er skadet skal det påføres på fragtsedlen. Alle fragtskader skal påråbes i rimelig tid, inden 7 dage efter modtagelsen. Varen må ikke tages i brug eller installeres hvis den har en skade. Skaden skal meldes til info@koekkenforhandler. Det er derfor vigtigt at tjekke varen grundigt ved modtagelse og inden den tages i brug. Har varen en synlig skade og afvises ved levering, så ombytter vi varen hurtigst muligt uden ekstra omkostninger for dig.


Pris og betaling

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via: Dankort (Dankort/VisaDankort ingen gebyr) Visa/JBC/Visa electron, Danske Bank kreditkort og Bankoverførsel (ingen gebyr) (obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor)

Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.

 

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden

 

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken koekkenforhandler.dk  eller andre har mulighed for at læse dataene.

 

Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet

 

Persondatapolitik

Cookies:

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din PC.

 

Rent teknisk kan ”Cookies” deles op i to typer. Den ene type kaldes ”sessioncookies”. ”Sessioncookies” er til for at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmesiden. ”sessioncookies” gemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din web-browser.

 

Der findes en anden type ”Cookie” som kaldes ”permanent Cookie” og den gemmes som en tekstfil på din PC i ca. en måned. En ”permanent Cookie” er med til at vores server kan genkende din PC næste gang du logger ind på vores hjemmeside. 

På koekkenforhandler.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan fx gøres på følgende måde: I Internet Explorer 5.X slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> Vælg Cookies og tryk slet.

Logstatistik

Logstatistik bruges på koekkenforhandler.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

 

På koekkenforhandler.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.
 

DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER
 

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger.

- Navn

- Adresse

- Telefonnummer

- E-mail adresse
 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos virksomhedens juridisk navn og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Direktøren for Koekkenforhandler.dk A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige er Steen Klidsbjerg.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til koekkenforhandler.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Koekkenforhandler.dk A/S, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til koekkenforhandler.dk via e-mail: info@koekkenforhandler.dk
 

Købsguide

Sådan foretager du et køb på www.koekkenforhandler.dk Betalingsmidler: På websiden kan du betale med Dankort (Dankort/VisaDankort ingen gebyr) Visa/JBC/Visa electron, Danske Bank kreditkort og Bankoverførsel (ingen gebyr) obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læg varen i indkøbskurven: Ud for hver vist vare er der en "køb" knap. Denne knap skal du klikke på, hvis du ønsker at lægge varen ned i indkøbskurven. Nederst i venstre hjørne af skærmen kan du hele tiden se det beløb, som du har bestilt/købt for. Se hvad der ligger i indkøbskurven: Når du klikker på "kurv/Indkøbskurv", får du en oversigt over, hvilke produkter du har lagt i indkøbskurven. Her kan du også fjerne varer igen, ligesom du har mulighed for at annullere ordren og derved fjerne den helt. Afslut købet: Når du har fundet alle varer du vil købe, trykker du på "Bestil" i top-menuen. Så kommer du til kassen. Her skal du udfylde oplysninger om: Hvem du er (personlige oplysninger), hvortil varen(e) skal sendes, hvilken betalingsform du ønsker at benytte. Når du kommer ind i dette skærmbillede, er du i et "sikkert område". Hvor det betyder at alle dine oplysninger bliver krypteret (gjort ulæselige), når de sendes ud over Internettet. Når alt er indtastet, trykker du på "videre", hvorefter du kommer til betalings muligheder. Her vælger du det betalingsmiddel du ønsker at bruge. Derefter trykker du på "videre". Godkend vores forretningsbetingelser. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet.

Ved betaling med dankort indtaster du de nødvendige oplysninger. Efter du har godkendt købet vil du modtage en ordrebekræftelse per E-mail. Dog kun hvis du har indtastet din E-mail adresse. Fra bestilling af varer vil der gå omkring 2-3 arbejdsdage inden du modtager den bestilte vare. Det afhænger dog af producentens leveringsdygtighed.